Telers uitgenodigd voor DryGair Experience 2024

Telers uitgenodigd voor DryGair Experience 2024

DryGair en Royal Brinkman organiseren wederom de DryGair Experience, op maandag 10 juni – de dag voor GreenTech. Na de succesvolle vorige edities keert de DryGair Experience dit jaar opnieuw terug. Telers worden uitgenodigd om te leren van de ervaringen en expertise van de DryGair-experts en van de telers die ons zullen verwelkomen.

De exclusieve tour is een unieke gelegenheid om:
•    Geavanceerde tuinbouwtechnieken en technologieën met eigen ogen te ontdekken.
•    Hightech apparatuur in actie te zien, waaronder DryGair ontvochtigingssystemen.
•    Het gesprek aan te gaan met experts uit de sector over optimale en efficiënte klimaatbeheersing.
•    Met collega-telers te netwerken en van gedachten te wisselen over uitdagingen en best practices.

De rondleiding zal enkele geavanceerde kassen aandoen (specifieke locaties worden binnenkort aangekondigd). Je zult horen van vooraanstaande mensen uit de sector en ervaren telers, over geavanceerde tuinbouwtechnieken en technologieën, effectieve klimaatcontrole, duurzame en energiezuinige toepassingen en meer. Het evenement vindt plaats op maandag 10 juni op korte afstand van de GreenTech. Deelnemers worden opgehaald vanuit een centrale locatie in Amsterdam.

Eerdere edities
In de afgelopen jaren bezocht de DryGair Experience tour geavanceerde kassen met een grote diversiteit aan gewassen, zoals:
•    Hartog Palmen, een innovatieve palmenkas
•    Anthura, gespecialiseerd in opkweek en veredeling van anthuriums en orchideeën
•    Koolhaas Natuurlijk, kwekers van gerbera’s en germini
•    Santini-kwekerij De Landscheiding, gespecialiseerd in Calimero-santini’s

Deelnemen aan de tour
Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden om een plaats te reserveren tijdens de tour en te leren van telers en gastsprekers. Plaatsen tijdens de rondleiding en vervoer zijn beperkt, dus geïnteresseerden worden aangemoedigd ruim van tevoren te boeken. Deelname aan de DryGair Experience met DryGair en Royal Brinkman kan door via deze link te reserveren.

DryGair op de GreenTech Amsterdam
DryGair zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op de GreenTech in Amsterdam, 11-13 juni. Het bedrijf is te bezoeken op stand 01.246, om te praten over vochtbeheersing en mogelijkheden om energie te besparen in de kas.

Bron:

Deel artikel