30 sponsoren op muurposter

30 sponsoren op muurposter

Dit weekend barst het F1-seizoen los in Bahrein. De vooruitzichten voor Max zien er goed uit. Vorig jaar kwam de eerste editie van de Horti Grand Prix muurposter uit. Deze werd o.a. meegezonden met KAS Magazine en verscheen in een totale oplage van 20.000 exemplaren. Die poster keert nu terug!

Het is nog even geduld, want de Horti Grand Prix muurposter voor het nieuwe raceseizoen wordt wederom bijgesloten bij KAS Magazine, die eind maart verschijnt. De poster is overigens vanaf 22 maart ook af te halen in World Horti Centre en in de winkel van Benfreid in Den Hoorn.

Holland Hortimedia, de uitgever van de populaire muurposter, dank hierbij alvast alle 30 toeleveranciers die de realisatie en verpreiding mogelijk maken dit jaar.
 
Ontvang je KAS Magazine niet en woon je ook niet in de buurt van WHC of Benfried, maar wil je wel heel graag de Horti Grand Prix muurposter ontvangen om in de kantine of op kantoor op te hangen? Stuur dan een mail met je adres gegevens aan office@hollandhortimedia.nl.
 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v