Kalanchoë KP Holland via Greenex in Noord-Amerika

Kalanchoë KP Holland via Greenex in Noord-Amerika

Veredelaar KP Holland introduceert per 1 januari 2023 samen met Greenex haar beproefde assortiment Rosalina Kalanchoë in Noord-Amerika. De genetica van de sterke bloeiende kamer- en terrasplant met breed kleurenspectrum staat in de startblokken om de Amerikaanse kwekers van topkwaliteit Kalanchoë te voorzien.

Het Rosalina Kalanchoë assortiment voldoet aan de wensen van de moderne kweker. De uniforme groei- en bloeispecificaties zorgen ervoor dat het assortiment goed verwerkt kan worden binnen sterk geautomatiseerde teeltsystemen. Kalanchoë Rosalina kenmerkt zich door volle bloemschermen, uniformiteit en compacte plantopbouw. Ook speelt KP Holland met de Rosalina genetica in op de wens naar minimaal remstofgebruik.

Samen sterk in Noord-Amerika
Dankzij de nieuwe samenwerking met Greenex is het KP Holland Kalanchoë Rosalina assortiment nu ook exclusief via Greenex beschikbaar voor Noord-Amerikaanse kwekers. Voor Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma genetica is KP Holland via ForemostCo al jaren sterk aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt. Greenex staat in Noord-Amerika bekend als respectabele leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal. Het bedrijf promoot de nieuwste innovaties van tuinbouwveredelaars en biedt end-to-end klantenservice aan hun klanten. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd met vijf locaties verspreid over Noord-Amerika (Ontario, Canada en Florida, VS), Midden-Amerika (Dominicaanse Republiek) en Europa (Denemarken en Nederland).

Het brede Kalanchoë Rosalina assortiment is per 1 januari 2023 beschikbaar voor kwekers in Noord-Amerika.
 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v