'Ik krijg energie van samen bouwen'

'Ik krijg energie van samen bouwen'

Arjan van Engeland is sinds een jaar financieel directeur bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de Venlose campus. De ene dag is hij bezig met begrotingen en rapportages, de volgende dag staan er kapotte wc’s op zijn programma. Geen werkdag is hetzelfde, zo laat hij weten.

Waar houd jij je dagelijks mee bezig bij Brightlands?
Ik houd me bezig met (bijna) alle aspecten in het bedrijf: van financiën, vastgoed en projecten tot aan personeelszaken en communicatie. De ene dag ben ik bezig met de begroting, de volgende dag zijn de wc’s kapot en een dag later ben ik bezig met financiële rapportages en kwartaalverslagen. Geen werkdag is hetzelfde en dat maakt mijn werk superleuk. Het is natuurlijk ook een hele gave werkplek, midden in het groen, waar studenten, mkb’ers en kennisinstellingen samenkomen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
Het mooie aan dit werk is dat we hier met elkaar bouwen aan de campus. We zijn het afgelopen jaar volop bezig geweest om van de twee teams, vastgoed en campus, één team te maken. Door hier één organisatie van te maken, gaat de samenwerking nog verder verbeteren en zetten we een gezamenlijke koers uit. Met dit “nieuwe” team kunnen we de campus verder laten groeien met nieuwe projecten, bewoners, opleidingen en partners zodat er over een aantal jaren een goed-geoliede machine staat waar je als bedrijf of kennisinstelling graag wil zitten.

Lees hier verder

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v