Qualily’s Surprise Selection verrast handel

Qualily’s Surprise Selection verrast handel

Qualily lanceert een nieuwe verrassende collectie, bestaande uit zeer exclusieve leliesoorten die maar zelden op de markt verschijnen. Qualily’s Surprise Selection bestaat uit echte showstoppers; een cadeautje voor de bloemenliefhebber. De collectie verrast met lelies in opvallende vormen, kleuren en/of geuren. Qualily trapt af met Twin Peach: een dubbelbloemige lelie in de trendkleur van 2024.

Qualily’s Surprises worden met uiterste precisie geselecteerd. Door de goede relatie tussen Qualily en haar bollenleveranciers, weet Qualily exclusieve pareltjes te bemachtigen met opvallende looks, passend bij de trends van het moment.

Qualily’s eerste Surprise: Twin Peach
De eerste lelie uit Qualily’s Surprise Selection is Twin Peach, een dubbelbloemige, stuifmeelvrije lelie in Pantone’s trendkleur van 2024 ‘Peach Fuzz’. Twin Peach is exclusief verkrijgbaar vanaf morgen (woensdag 10 april) tot week 40. Iedere dag wordt er één blik geveild op de klok in Naaldwijk en Aalsmeer.

Red Devil: een lelie met een pittig karakter
Later deze week lanceert Qualily haar volgende Surprise: Red Devil. Een dubbelbloemige, vuurrode lelie die door haar kleur én pittige uitstraling doet denken aan de gelijknamige rode peper. De lelie heeft gelukkig geen pittige geur, hij is daarentegen geurloos. Houd de socials van Qualily goed in de gaten.

Zeer exclusief verkrijgbaar
De lelies uit de Surprise Selection zijn verdeeld over het jaar een aantal weken zeer gelimiteerd beschikbaar aan de klok van Royal FloraHolland Naaldwijk/Aalsmeer.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Surprises? Dan verwijst Qualily je graag door naar hun nieuwsbrief, waar zij de handel als eerste op de hoogte brengen als er een nieuwe Surprise binnenkort aan de klok verschijnt.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v