'Werken aan betrouwbaar imago tuinbouw'

'Werken aan betrouwbaar imago tuinbouw'

Rob van Duijn is bestuurslid van Kom in de Kas. Op LinkedIn stelt hij zichzelf nader aan je voor en vertelt hij waarom het belangrijk is dat iedereen aan Kom in de Kas deelneemt.

"Ik ben 49 jaar, geboren in de Lier en woon sinds 2004 met mijn gezin in Steenbergen. Samen met mijn twee broers heb ik een glastuinbedrijf in aubergines, namelijk: Gebr. van Duijn. 🍆 Dit doen wij op drie glastuinbouwlocaties in Steenbergen (West-Brabant) 8,5 ha, Sirjansland (Schouwen-Duiveland) 6,5 ha en Westdorpe (Zeeuws-Vlaanderen) 12,5ha.

Twee jaar geleden ben ik gevraagd voor het bestuur van Kom in de Kas. In dat jaar is het evenement in verband met corona niet doorgegaan. In 2022 gelukkig wel, alleen was het evenement verplaatst van april naar juni. Nu zijn wij al druk bezig met de editie van 2023 welke op 1 en 2 april zal plaatsvinden.

Voordat ik mij bij het bestuur van Kom in de Kas voegde, heb ik met mijn bedrijf (op alle drie de locaties) al een aantal keer meegedaan met Kom in de Kas. Dat was altijd een groot succes met veel bezoekers. Het is leuk om de mensen te laten zien met welke technieken en producten we werken. De bezoekers zijn altijd positief verrast en ik ben ervan overtuigd dat Kom in de Kas zorgt voor nieuwe ambassadeurs voor onze mooie sector. En dan is ons doel bereikt. Het is voor elk glastuinbouwbedrijf van belang dat we werken aan een betrouwbaar imago. Uiteindelijk is Kom in de Kas het enige moment in het jaar dat de consument ‘live’ kan zien waar onze mooie producten vandaan komen en hoe ze op een verantwoordelijke manier worden geproduceerd.

Mijn hoop is dat ieder glastuinbouwbedrijf minstens 1 keer per 10 jaar meedoet. Juist in deze tijd van transities en maatschappelijke onrust is het belangrijk dat we als sector laten zien wie we zijn en wat we doen, want mensen hebben vaak geen idee.

Ik hoop dat er in 2023 veel bedrijven en regio’s mee doen aan dit mooie evenement dat toch elk jaar meer dan 100.000 bezoekers trekt.”

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!