Tips voor ondernemers die bezoek willen ontvangen

Tips voor ondernemers die bezoek willen ontvangen

Het Tuinbouw Experience-draaiboek van SIGN helpt ondernemers die bezoekers op hun bedrijf krijgen. Het draaiboek biedt inspiratie en praktische tips, onder meer op het gebied van duurzame energieopwekking en biologische gewasbescherming.

Om ondernemers te helpen het verhaal van de tuinbouw uit te dragen stelde SIGN een Tuinbouw Experience draaiboek op dat inspiratie en praktische tips biedt aan tuinders die zelf ook aan de slag willen met bezoekers op hun bedrijf. Van duurzame energieopwekking tot biologische gewasbescherming, het draaiboek bevat boeiende thematische activiteiten en verhalen die gewone rondleidingen tot een echte belevenis voor bezoekers kunnen maken. Een kans om de sector met maatschappelijke waarde goed voor het daglicht te brengen. Je kunt het draaiboek hier downloaden.

Inspiratie voor het draaiboek onder meer van bestaande initiatieven zoals Tomatoworld, World HortiCenter, inspiratiecentrum Koppert Biological, maar ook uit andere sectoren, zoals de Paddestoelerij en paviljoens van de afgelopen WereldExpo in Dubai. Het draaiboek maakt ook deel uit van de toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland, onder informatie voor doelgroep Buren en Omgeving.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v