Delphy start centrum voor onderzoek inhoudsstoffen

Delphy start centrum voor onderzoek inhoudsstoffen

Delphy heeft in samenwerking met gerenommeerde partners een baanbrekend onderzoekscentrum voor hoogwaardige inhoudsstoffen opgericht, MCPIR genaamd. Het doel van dit vijfjarige project is om te onderzoeken wat de optimale teeltomstandigheden zijn voor teelten met hoogwaardige inhoudsstoffen en een blauwdruk te ontwikkelen voor de verdere professionalisering van de teelt.

Het unieke van dit project is dat klanten op één plek gekwalificeerde informatie krijgen dat getoetst is in een markgerichte testfaciliteit of wel “one stop shop for licenced producers”.  
De deelnemende bedrijven brengen technische expertise in, waaronder teeltadvies, lichtstrategieën, klimaatbeheersing, voeding, substraat en natuurlijke ziekte- en  gewasbescherming. Het platform biedt kansen om deel te nemen als founding partner of als member, waarbij members toegang krijgen tot faciliteiten, knowhow en promotie. Naast het ontwikkelen van een blauwdruk, organiseert het platform ook events en trainingen om kennis te delen met relaties en geïnteresseerden en nemen ze deel aan toonaangevende beurzen.

De founding partners zijn: Philips Horticulture LED Solutions van Signify, Koppert B.V., Paradise Seeds, Priva, Mills Nutrients & Substrates en Delphy B.V. De members zijn Brightlabs, Cannabis-drying.com, Can Filters en Van Vliet / Newwen. "Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit unieke project! ", zo laat Delphy weten. "Neem contact op met Jeroen van Buren, projectleider MCPIR, voor meer informatie of om deel te nemen aan dit innovatieve platform: tel. 06 51 59 14 30 / j.vanburen@delphy.nl."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v