Nieuwe Algemeen Directeur Evanthia

Nieuwe Algemeen Directeur Evanthia

Evanthia, het veredelingsbedrijf uit het Westland, gaat het naderende nieuwe jaar goed van start met de benoeming van Henk Jacobs als nieuwe Algemeen Directeur van het bedrijf. Vanaf januari 2024 versterkt Jacobs het directieteam van Evanthia, bestaande uit Nico Grootendorst (directeur/eigenaar), Dion Kaman (financieel directeur) en Louis Kester (commercieel directeur).

Als Algemeen Directeur zal Henk Jacobs verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het leiden van het directie- en managementteam van Evanthia. Hij zal toezicht houden op de belangrijkste strategieën van het bedrijf, om ervoor te zorgen dat Evanthia voortdurend blijft ontwikkelen en de doelstellingen voor de korte en lange termijn behaalt.

Henk Jacobs heeft bijna 40 jaar ervaring in commerciële en senior leidinggevende functies binnen de sierteeltsector. Eigenaar van Evanthia, Nico Grootendorst, licht toe: "We hebben er alle vertrouwen in dat we onder de dagelijkse leiding van Henk onze ambities de komende jaren nog beter kunnen waarmaken. Door zijn expertise en behaalde resultaten bij andere toonaangevende bedrijven op het gebied van veredeling en vermeerdering, zijn we ervan overtuigd dat Henk de juiste persoon is om Evanthia naar de volgende fase te leiden. Henk zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Evanthia’s visie, die ons in staat stelt om de uitdagingen waar we voor staan vol vertrouwen aan te gaan."

Evanthia bestaat dit jaar 10 jaar en presenteert sterke en originele genetica in snijbloemen, tropische planten en pot-& perkplanten, aangevuld met een brede en deels exclusieve selectie van topproducten van andere veredelaars. Met een steeds groeiend netwerk van productie-, verkoop- en distributiepartners levert Evanthia wereldwijd startmateriaal van hoge kwaliteit. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kweker in een goede marktpositie te brengen en samen met ketenpartners te werken aan gezamenlijk succes.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v