Positieve stemming tijdens zonovergoten FlowerTrials

Positieve stemming tijdens zonovergoten FlowerTrials

De sfeer tijdens FlowerTrials had niet positiever kunnen zijn, zo concluderen zowel deelnemers als bezoekers. Na een onderbreking van drie jaar heeft iedereen in de pot- en perkplantensector (voor zover reizen weer mogelijk was) FlowerTrials bezocht om de laatste ontwikkelingen op het gebied van de sierteelt te zien, informatie op te doen over nieuwe commerciële kansen en elkaar te ontmoeten.

Een overzicht van de bezoekers laat zien dat de wereld weer zijn weg naar FlowerTrials heeft gevonden, met uitzondering van landen waar lokale omstandigheden het reizen momenteel onmogelijk maken. Van Australië tot Brazilië en van Vietnam tot Zimbabwe: bezoekers meldden zich uit maar liefst 89 landen. Dat is 30% meer dan in 2019, wat opnieuw bevestigt dat FlowerTrials® echt een internationaal evenement is.

Gill Corless, Marketing Manager bij deelnemer Sakata en tevens FlowerTrials voorzitter: "Ik ben erg blij met het enthousiasme, de sfeer en de positiviteit dat zowel deelnemers als bezoekers deze week hebben getoond. Iedereen was gewoon blij tijdens FlowerTrials weer planten te zien en elkaar te ontmoeten. Oude banden werden aangehaald; nieuwe contacten werden gelegd. Terwijl onze wereld nog steeds voor uitzonderlijke uitdagingen staat, zoals blijkt uit de onvermijdelijke afwezigheid van vrienden, vierden degenen die het geluk hadden om wel te kunnen reizen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen in de veredeling van pot- en perkplanten te ontdekken. Namens de organisatie dank ik u allen en ik kijk ernaar uit u volgend jaar weer te mogen verwelkomen."

Dagelijkse videoboodschappen
Voor het eerst presenteerde FlowerTrials een dagelijks videobulletin op alle onlinekanalen om de sfeer vanuit deelnemers en bezoekers vast te leggen. Uitgebreidere opnames volgen de komende weken en zijn toegankelijk via de FlowerTrials social media of de website.

FlowerTrials was geopend van 14 t/m 17 juni 2022 in drie sierteeltregio's: Aalsmeer en Westland en het Duitse Rijnland Westfalen, met 61 veredelingsbedrijven die hun planten op 29 locaties presenteerden. In 2023 zal FlowerTrials opnieuw internationale bezoekers verwelkomen in week 23, van 13 t/m 16 juni.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v