Kom vanaf morgen naar het Ruimte Scheppen Café

Kom vanaf morgen naar het Ruimte Scheppen Café

Het Ruimte Scheppen Café opent dinsdag, woensdag en donderdag tijdens HortiContact de deuren voor iedereen die langs wil komen. In het exclusieve café, een gezamenlijk initiatief van Goedemorgen Nieuws, BERG Ruimtescheppen.nl, HortiContact en Hortibiz Newsradio, kun je even 'bijtanken' én krijg je een kijkje achter de schermen van het radiomaken.

Het Ruimte Scheppen Café is gebaseerd op het bekende Top 2000 Café van Radio2. Bezoekers beleven de sfeer en kunnen tijdens hun bezoek zelfs een verzoekplaat aanvragen. Het is ook een fijne plek om even bij te komen van een drukke beursdag en een hapje en een drankje te doen.

Hortibiz Newsradio zendt drie dagen lang live uit vanuit Het Ruimte Scheppen Café. In een ingerichte huiskamerstudio worden korte interviews opgenomen met bezoekers, exposanten en beursorganisatie EasyFairs. En als je zelf iets kwijt wilt, staat de microfoon natuurlijk altijd open. Bezoekers worden bij de ingang van het Het Ruimte Scheppen café opgevangen door een hostes.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Luister dan elke dag live mee via www.hortibiznewsradio.nl en mis niets van HortiContact 2024!

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v