Ruimte Scheppen Café nog tot 18.00 uur geopend!

Ruimte Scheppen Café nog tot 18.00 uur geopend!

Vandaag is de laatste dag van HortiContact in Gorinchem en dat betekent dat het Ruimte Scheppen Café eind van de dag de deuren weer sluit. Maar dat betekent ook dat je nog de hele dag terecht kunt in het gezelligste café op de beursvloer. Tot 18.00 uur vanavond ben je van harte welkom!

In het Ruimte Scheppen Café kun je even bijkomen met een drankje en van dichtbij kunt zien hoe er live radio wordt gemaakt door Hortibiz Newsradio. Ook kun je hier een gratis exemplaar van de gloednieuwe Horti Grand Prix-muurposter 2024 halen.

Je vindt het Ruimte Scheppen Café helemaal aan het eind van het eerste gangpad links naast de hoofdingang. Je wordt daar opgevangen door een hostess die je naar jouw eigen tafeltje brengt. Fijn als je even wilt bijtanken of gewoon even wilt bijpraten met mensen. Voel je vrij om op ieder moment langs te komen in het Ruimte Scheppen Café. Er wordt ook de hele dag live radio gemaakt door Hortibiz Newsradio, dus wil je iets kwijt, neem dan plaats achter de microfoon.

Het Ruimte Scheppen Café is een gezamenlijk initiatief van Goedemorgen Nieuws, BERG Ruimtescheppen.nl, HortiContact en Hortibiz Newsradio. Luister live mee via www.hortibiznewsradio.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v