Succesvol Waterstofevent

Succesvol Waterstofevent

Waterstof wordt door velen gezien als een grote kans in de energietransitie, maar wat zijn de daadwerkelijke mogelijkheden voor de glastuinbouw? Daarover ging het Waterstofevent op de vakbeurs HortiContact. Tijdens de bijeenkomst waren er presentaties van Blue Terra Energy Experts, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Hynetwork Services.

Arjen de Jong (BlueTerra Energy Experts) vertelde de aanwezigen welke mogelijkheden waterstof de glastuinbouw kan bieden als duurzame energiebron. Wilko Wisse (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) ging in op het subsidiebeleid op het gebied van waterstof. Peter Bosma (Hynetwork Services, dochteronderneming van Gasunie) gaf een presentatie over hoe de glastuinbouw met nieuwe of bestaande leidingen aangesloten kan worden op een waterstofvoorziening.

Robert Solleveld: “Het was een geslaagd event, met veel interactie met het publiek. Er werden enkele zeer goede vragen gesteld. De belangrijkste boodschap? Als het om waterstof gaat, liggen de kaarten nu op tafel. Ofwel: nu worden belangrijke beslissingen genomen over regionale waterstofinfrastructuur. Dus wie interesse heeft raden we aan zich zo snel mogelijk te melden.”

Lees het bericht over hoe je jouw interesse kan doorgeven.

Bron: Kas als Energiebron

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v