Succesvolle derde editie KAS Werken & Leren Tour

Succesvolle derde editie KAS Werken & Leren Tour

Ruim 55 studenten Tuinbouw & Agribusiness van Inholland Delft brachten gisteren een bezoek aan HortiContact in Gorinchem. Zij waren daar op uitnodiging van KAS Magazine en HortiContact om kennis te maken met de tuinbouwsector.

De studenten kregen een tour langs geselecteerde bedrijven, waar zij 'speeddates' hadden om nader kennis te maken. AgroEnergy, Van Iperen, Syngenta, Artechno, KUBO, Nitea en HT Verboom namen eerder al deel aan de speciale Werken & Leren-uitgave van KAS Magazine en heetten de studenten nu ook welkom in hun stands. Ook leverden zij een bijdrage aan de goodie bags die de studenten mee naar huis kregen.

Na de tour vond nog een kort podiumprogramma plaats, waarbij Dennis van Wingerden van Looye Kwekers en Jos de Valk van Syngenta de studenten bijpraatten over het belang van netwerken en de werking van het veredelen van F1 hybriden. Studenten en docenten toonden zich na afloop enthousiast over het initiatief, dat alweer voor de derde keer plaatsvond in Gorinchem. "Een succesformule", aldus Miranda Rijsdijk van Inholland Delft, die aangaf volgend jaar graag weer met een groep studenten naar HortiContact te willen komen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v